DUMP BAGASJEN

Skap det livet du ønsker – Dump bagasjen

Et foredrag som gir verktøy til livet. Gjennom å lære deg hvordan du kan forsones med deg selv og dine erfaringer blir du fri til å skape det det livet du vil. Kurslengde: To og en halv time

”Skap det livet du ønsker – Dump bagasjen” er et fantastisk foredrag som gir verktøy til livet. Gjennom å lære deg hvordan du kan forsones med deg selv og dine erfaringer blir du fri til å skape det det livet du vil.

Seperasjoner, tillitsbrister, dødsfall og mye annet. Livet er fullt av opp og nedturer. Samtidig som vi lærer oss mye om å skaffe ting, lærer vi oss urovekkende lite om hvordan vi skal håndtere tap og forandringer.

Manglende kunnskap om hvordan vi kan lege sår for å gå videre leder ofte til at vi blir sittende fast i samme spor, bevisst eller ubevisst, som tar både mye tid, energi og oppmerksomhet. Gjennom konkrete fungerende verktøy kan du legge smerten av det som har hendt bak deg og leve ut ditt fulle potensiale her og nå.

Under foredraget får du vite mer om:
– Mot til forandring
– Kraft til handling
– Nøkler til frihet
– Slipp dine egne indre hinder
– Kunsten å tilgi

Foredragsholder
Anders Magnusson er en elite idrettsutøver som havnet i misbruk og kriminalitet. For å vende om på sitt liv ble han siviløkonom, men det var først når han ble nykter i 1998 at forandringen skjedde. Siden da har Anders viet sitt liv til å hjelpe andre. Anders holder sitt foredrag på svensk.

Dette har andre sagt om foredraget:
”Kanonbra foredrag med nøklene til et godt liv.”
”Fantastisk foredragsholder – inspirerende å se at man kan forandre sitt liv.”
”Jeg ble motivert til å ta tak i mine egne tap på en ny måte.”
”Herlig foredrag med mye energi som gir håp og verktøy.”

Billettprisen er inkludert bok.
Dørene åpner kl 17:30
Varighet: 150 min
Ledsager: full pris
Rullestolplasser: det er plass til rullestolbrukere på rad 16, 4 totalt. Ledsager betaler full pris og plasseres der det er ledig.

Ingen arrangement funnet!

Hold deg oppdatert!

Bli med og motta nyheter, konkurranser og tilbud fra Edderkoppen Scene.