HENRIK MESTAD - ALLE FANTASTISKE TING

HENRIK MESTAD – ALLE FANTASTISKE TING

Kan du nevne hundre ting som gjør livet fantastisk? Tusen? Hva med en million? Mamma er på sykehus. Pappa sier at hun har «gjort noe dumt». Så jeg lager en liste. En liste over alle fantastiske ting i verden. Ting som gjør livet verdt å leve.

Alle fantastiske ting er historien om gutten på sju år som får en idé på sykehusets venteværelse etter at moren prøvde å ta livet sitt. I et forsøk på å hjelpe sin kronisk deprimerte mor, lager sønnen en liste over ting som gjør livet verdt å leve. Listen blir til et livslangt prosjekt. Mange år og tusen bidrag senere har den fått sitt eget liv, og fulgt gutten gjennom vanskelige og lykkelige perioder i hans liv. Dette annerkjente enmannsshowet er en hyllest til det tilsynelatende ubetydelige, som å sykle i nedoverbakke.

Gjennom improvisasjon, humor og i samspill med publikum inviterer den prisbelønte skuespilleren Henrik Mestad deg med inn i historien. En historie som har sjarmert publikum verden over; en varm, morsom og oppløftende historie om alle fantastiske ting som gjør livet verdt å leve, og som berører oss alle.

Regi Bjarte Hjelmeland

Varighet: ca. 80 min, uten pause
Grupper over 10 personer, ring 22 82 81 49 eller send mail til grupper@ticketmaster.no
Ledsager, full pris
Alle rettigheter – det er lov å ta med drikke inn i salen

Edderkoppen Scene er en integrert del av Scandic St. Olavs plass, hvor det også er mulig å bestille showmeny i vår Restaurant SEUA

Gjør kvelden komplett: Kjøp hotellpakke med billett til Alle Fantastiske Ting

FORESTILLINGER

september 2022
Ingen arrangement funnet!

Hold deg oppdatert!

Bli med og motta nyheter, konkurranser og tilbud fra Edderkoppen Scene.

Jeg ønsker å motta siste nytt fra Edderkoppen Scene