PYRO & PIVO

Pyro og Pivo på Edderkoppen Scene

Pyro & Pivo

Høsten 2016 så Pyro & Pivo dagens lys. En sped og skrøpelig, nyfødt podkast med en famlende Morten Galåsen i førersetet, der førsteepisoden fylte en drøy halvtime med snakk om litt særegne, tyske fotballklubber på nest øverste nivå.

Fra noen hundre lyttere den gang har Pyro & Pivo vokst seg stor og sterk. I takt med økende lyttertall har den tatt for seg fotballkulturmessig moro i Norge, England og Spania så vel som Kina, Armenia og Israel. Kommentatorer, tidligere utenlandsproffer, journalister og entusiaster har vært blant gjestene, og lytterne har fått være med verden rundt i jakten på den beste fotballopplevelsen.

Nå feirer Pyro & Pivo episode 100 med et forrykende liveshow på Edderkoppen!

Dette er første gang podkasten inntar en scene i hovedstaden, og vi sparer ikke på noe: Det blir kjente og ukjente gjester, konferansier, tema fra både fjern og nær, og noen overraskelser. I nærmest talkshow-aktig stil skal Galåsen lose oss gjennom blant annet norsk og rumensk breddefotball, røverhistorier fra England og til og med Champions League. Etter showet viser vi nemlig Juventus – Atletico Madrid på storskjerm, så alt er duket for en helaften!

Aldersgrense: 18 år
Ledsager: full pris
Alle rettigheter
Varighet 150 min inkl pause

FORESTILLINGER

Ingen arrangement funnet!

Hold deg oppdatert!

Bli med og motta nyheter, konkurranser og tilbud fra Edderkoppen Scene.