BESTEVENNER

Gladnyhet! Endelig returnerer bestevennene til Edderkoppen Scene. Dette er siste mulighet for å se suksessforestillingen som har gått sin seiersgang og gjett om vi gleder oss til det! 

På grunn av manglende støtte fra kulturdepartementet har vi dessverre blitt nødt til å redusere antall forestillinger. Alle publikummere som hadde billetter til de berørte forestillingene har fått beskjed på mail. Har du ytterligere spørsmål om dette kan du ta kontakt på post@overnorge.no

 

Bjarte Hjelmeland og Henrik Mestad har vært bestevenner i 35 år, helt fra de startet i samme klasse på Teaterhøgskolen. I denne forestillingen tar de med publikum inn i teaterverdenen, både på og bak scenen. De viser hvordan de jobber med ulike roller, karakterer og teaterstykker. De forteller også gode historier fra kulissene på de største teatrene i landet.
Henrik og Bjarte vil også vise utdrag av høydepunkter fra egne karrierer, og publikum vil oppleve en forestilling som er morsom, musikalsk, sterk og nær.

I perioden 5. november til 18. desember er vi stolte av å kunne presentere «Bestevenner» på Edderkoppen Scene.

Varighet: ca. 80 min, uten pause
Grupper over 10 personer, ring 22 82 81 49 eller send mail til grupper@ticketmaster.no
Ledsager, full pris
Alle rettigheter – det er lov å ta med drikke inn i salen

Edderkoppen Scene er en integrert del av Scandic St. Olavs plass, hvor det også er mulig å bestille showmeny i vår Restaurant SEUA

Kjøp hotellpakke med billett til Bjarte Hjelmeland & Henrik Mestad

FORESTILLINGER

Ingen arrangement funnet!

Hold deg oppdatert!

Bli med og motta nyheter, konkurranser og tilbud fra Edderkoppen Scene.

Jeg ønsker å motta siste nytt fra Edderkoppen Scene