DAJANA MASTERCLASS

Dajana er endelig tilbake med sitt årlige, eksklusive Masterclass i Oslo

 

Denne gangen blir det full beauty dag med Glam Room, hvor du vil få muligheten til å freshe deg opp før og underveis i kurset. Få en personlig hudanalyse av både makeupartister og frisører, samt teste nye produkter og ikke minst giveaways. Flere kjente brands vil være tilstede, så dette er det perfekte arrangementet for deg som makeupartist eller bedrift til å knytte kontakter.

Siden sist har Dajana jobbet med flere fantastiske brands. Hun har blitt ambassadør for Makeup Mekka og Beautyblender i Norden. Nylig var hun i New York med Beautyblender og deltok på event med flere kjente internasjonale influencere som bl.a Makeup by Mario. Hun har kurset seg hos makeupartisten Ariel Tejda som jobber med Kylie Jenner, Jennifer Lopez og flere Hollywood-kjendiser. I tillegg deltok hun på kurs hos makeupartisten Hrush i Dubai, som er en anerkjent makeupartist for en rekke kjendiser som bl.a The Kardashians.

November 2017 lanserte Dajana boken «Dajana Makeup, ditt helt eget masterclass» med Jurtizen Forlag, som gikk rett inn på top listen i Norge. Kurset vil være en videreføring av denne, så selv om du har lest boken er det mye nytt å lære.

Kurset passer for både nybegynner, bedrift og for etablerte makeupartister.
Makeup-bransjen utvikler seg i høy tempo, nye trender, teknikker og produkter kommer hele tiden. Som makeupartist er det viktig å følge med, så derfor passer kurset perfekt til deg som makeupartist eller bedrift. Dajana vil gjennomgå det nyeste innen trender, brude- og fotomakeup, i tillegg til contouring og teknikk.
Er du nybegynner og elsker sminke og skjønnet? Da kommer du til å lære alt fra hvordan forme bryn, enkel hverdagssminke og full fest-makeup.

For å få sneak peak av merkene kan du følge med på Dajana sine kanaler.
Instagram : Dajanamakeup
Snapchat : Dajana_88

 

Ønsker du å bestille rom ved Scandic St. Olavs Plass i forbindelse med Masterclasen kan du bruke koden BANT261019 som er gyldig for opphold fra 25-27 oktober 2019 og brukes på www.scandichotels.no

NB! Husk å print ut eller ta screenshot av kvittering av betalt kurs som vises ved inngang til kurs.

Ingen arrangement funnet!

Hold deg oppdatert!

Bli med og motta nyheter, konkurranser og tilbud fra Edderkoppen Scene.

Jeg ønsker å motta siste nytt fra Edderkoppen Scene