KONTAKT OSS

Resepsjon

23 15 56 00

stolavsplass@scandichotels.com

Møte og event booking

21 89 81 04

meeting@scandichotels.com

Bordreservasjon i restauranten

edderkoppen.scene@scandichotels.com

Billetter til Edderkoppen Scene

www.ticketmaster.no

General Manager

Bjørn Runar Johansen

bjornrunar.johansen@scandichotels.com

Food & Beverage Manager

Albert Gashi

Albert.Gashi@scandichotels.com

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har dere egen parkering?

Vi anbefaler «Edderkoppen P-hus – Onepark» som har nedkjøring i St. Olavs gate. P-huset ligger i vår kjeller og det finnes adkomst med heis direkte til Edderkoppen Scene. Det er 4 ladestasjoner for El-bil på parkeringsnivå 3. Betaling direkte på automat.

Hvor ligger Edderkoppen Scene?

Edderkoppen Scene ligger ved St. Olavs plass 1 som en integrert del av Scandic St. Olavs plass. Gå inn hovedinngang og rett frem så finner dere Edderkoppen Scene.

Hvor er billettluken?

Billettluken er i resepsjonen til Scandic St. Olavs plass og Edderkoppen Scene. Adresse er St. Olavs plass 1, Oslo.

Hvor kan jeg hente fysiske billetter?

Vi anbefaler å kjøpe billetten på ticketmaster.no, eller på Ticketmaster sin app og velge elektronisk billett. Da kan dere vise billetten på mobil ved inngang til Edderkoppen Scene, alternativt kan dere skrive ut billetten i forkant. Ønsker du fysiske billetter så må disse hentes i billettluken. Du kan ikke lenger hente ut billetter fra storkiosker.

Hvor kan vi spise før eller etter forestilling?

Vi anbefaler vår restaurant se.ua som ligger i tilknytning til Scandic St. Olavs pass og Edderkoppen Scene. Her kan dere reservere bord før eller etter forestilling. Dere kan booke bord direkte på bookatable.no eller på telefon 23 15 56 00.

Vi tilbyr en variert a la carte meny, og vi serverer også 3 retters showmeny. Ønsker du noe helt enkelt har vi egen barmeny som kan bestilles direkte i baren uten bordbestilling. Er dere mange som skal spise så anbefaler vi dere uansett å melde ifra til oss i forkant.

På sommeren (april – september) har vi også en hyggelig uteservering på St. Olavs plass. Vi kaller det bare «Summer by se.ua».

Restaurant se.ua er åpen for alle og det er ikke nødvendig å se en forestilling for å spise hos oss. Vi serverer også Oslos beste frokost om du har lyst til å overnatte hos oss. Sjekk ut showpakker.no for full pakke.

Åpningstider restaurant: mandag – lørdag fra kl. 16:30 – 23:00.

Kan jeg ta med drikke inn i salen under forestilling?

Ja, du kan ta med drikke som er kjøpt i våre barer inn i salen.

Hvor kan jeg kjøpe overnatting, billetter og middag til en gunstig pris?

showpakker.no finner du de beste billettene inklusive overnatting. Middag kan også inkluderes i pakkeprisen.

Kan jeg endre billettene etter at jeg har kjøpt dem?

Hovedregel er at billetter ikke kan byttes i etterkant av kjøp på Ticketmaster. Unntaksvis kan det være mulig å bytte billetter til tilsvarende forestilling på en annen dato med ledig kapasitet. Ta kontakt med oss på edderkoppen.scene@scandichotels.com

Hvordan kjøper jeg gavekort?

Gavekort til forestillinger kan kjøpes her. Gavekort til restaurant og bar kan kjøpes i resepsjonen/billettluken ved Scandic St. Olavs plass og Edderkoppen Scene.

Skap minner og gi bort den perfekte gaven som lander i mottakerens postkasse på det tidspunktet du ønsker. Alternativt kan du skrive ut og gi bort. Kortet kan belastes med et beløp på opptil kr. 2500,- Velg et beløp og skriv en personlig hilsen.

Våre gavekort kan kjøpes på valgfritt beløp, og er gyldige i 12 mnd fra kjøpsdato. Hvor stor gaven skal være kan du selv bestemme (minimum kr. 100,-).

Kan jeg bruke gavekortet til å kjøpe billetter på Ticketmaster.no?

Ja du kan bestille elektroniske gavekort til bruk på Edderkoppen Scene via Ticketmaster. Du velger selv beløp og når du ønsker gavekortet tilsendt til deg selv eller mottager av gaven.

Kan jeg bruke gavekortet i restauranten?

Vi har to ulike gavekort.

  1. Gavekort til billetter på Edderkoppen Scene kjøpes på Ticketmaster.
  2. Gavekort til restaurant & bar kjøpes i resepsjonen/billettluken

Har dere garderobe?

Vi har ubetjent garderobe. Oppbevaring på eget ansvar. Det er lov å ta med jakke inn i salen.

Er det lov å ta bilder eller filme under forestilling?

Det er ikke lov til å filme, men å ta bilder uten blitz et tillatt. Tagg oss gjerne i sosiale medier #edderkoppenscene #scandicstolavsplass @edderkoppenscene @seua

Er det bord i salen?

Ja, vi har både skrivebord i armlenet og et lite avlastningsbord til drikke mellom hvert sete. Du kan også lade mobilen, kontaktpunkt under stolen. Husk å sette den på lydløs!

Er lokalene tilrettelagt for rullestolbrukere?

Ja, vi har full tilrettelegging for rullestol. Ønsker du å bestille billett og du er rullestolbruker må du ringe Ticketmaster på Telefon 22 82 81 97 (man-fred 08-16 / lør 10-14). I salkartet på ticketmaster.no ser du plasseringen av rullestolplasser i salen. Det er god sikt og enkel adkomst inn og ut av salen.

Får ledsager med ledsagerbevis rabatt?

Vi er et privatteater uten offentlig støtte så ledsager må også utløse billett til ordinær pris.

Hva er aldersgrensen for å gå på forestilling?

Vi har 18 års aldersgrense. Ungdom under 18 år er hjertelig velkommen i følge med en voksen. Kveldsarrangement anbefaler vi ikke til barn under 14 år. Vi gjør oppmerksom på at det kan være ord og utrykk som en mindreårig vil reagere på.

Kontaktskjema

Hold deg oppdatert!

Bli med og motta nyheter, konkurranser og tilbud fra Edderkoppen Scene.

Jeg ønsker å motta siste nytt fra Edderkoppen Scene