DETEKTEAMET - DØDSDØMT I FJELLHEIMEN

NB! Nye forestillinger i Mars – April 2022

 

MORD TIL MATEN

 

MIDDAG OG MORDMYSTERIE

Det serveres en velsmakende tre-retters middag, og mellom rettene havner publikum midt i et mordmysterie som utspiller seg mellom bordene. En spennende krimgåte, masse humor og den sosiale formen for teater – der du som publikum sitter midt i forestillingen, har vist seg å være en perfekt kombo som treffer et bredt publikum. Følger du nøye med og gjetter riktig, så er det kanskje du som blir kåret til kveldens detektiv.

 

«DØDSDØMT I FJELLHEIMEN»

Et filmcrew bestående av en regissør, tre skuespillere og en kameramann er på vei opp til et høyfjellshotell en stormfull vinternatt for å spille inn en spillefilm, da bilen deres plutselig bryter sammen. Det er øde og kaldt og de vet ikke hvor på fjellet de er, men de oppdager en gammel hytte som de kan søke tilflukt i. Redningen får raskt en bismak når de oppdager at hytta skjuler en mørk forhistorie… Hvem dør? Hvem overlever? Og hvem står bak det hele?

DETEKTEAMET

Detekteamet består av Jesper Malm, Camilla Skjerven Veie-Rosvoll, Magnus Kjørrefjord, Anne Friestad Pedersen og Sindre-Benedict Hendrichs. Detekteamet ble dannet i 2012, og har siden da hatt stor suksess med å spille krimteater kombinert med en tre-retters middag.Dødsdømt i fjellheimen er den syvende forestillingen i rekken. Med titler som: Døden går ombord, Beskjed fra graven, Dødsfellen og Mordet på gjestgiveriet, går Detekteamet tilbake til den klassiske krimstilen à la Agatha Christie. Alle forestillingene er skrevet og produsert av Detekteamet selv

Så kjøp billett og se om du klarer å avsløre morderen!

FORESTILLINGER

Ingen arrangement funnet!

Hold deg oppdatert!

Bli med og motta nyheter, konkurranser og tilbud fra Edderkoppen Scene.

Jeg ønsker å motta siste nytt fra Edderkoppen Scene