DETEKTEAMET - EN FORFATTERS DØD

 

DETEKTEAMET – EN FORFATTERS DØD

En forfatter med skrivesperre ankommer den gamle og isolerte fjellhytta han nylig har arvet. Han håper naturen kan gi ham inspirasjon. Sent på kvelden banker en kvinne på døren. Hun sier hun bor i nabogården og at hun ikke har sett liv i hytta på årevis. Hun ser den tomme skrivemaskinen og sier hun kan inspirere ham med en uløst drapshistorie. Like etter får forfatteren også overraskelsesbesøk av tre fjerne slektninger. Nabokvinnen vil fortelle historien, så forfatteren foreslår at de fem kan spille ut historien så han kan visualisere den. Etter hvert begynner mystiske ting å skje. Telefonen avbryter historien flere ganger med kryptiske beskjeder, men hvem er i andre enden? Forfatteren innser at historien har en kobling til hytta, og at de fire besøkende har skjulte motiver. Hvem kan man stole på? Og kan forfatteren i det hele tatt stole på seg selv?

 

Mord til maten

 

Detekteamet spiller krimteater i god gammel Agatha Christie stil. Forestillingene er «murder mystery»-forestillinger som spilles rundt middagsbordet der publikum spiser en tre-retters middag mellom aktene. Publikum inviteres også til å være med å gjette hvem de tror morderen er og en vinner trekkes blandt de riktige svarene.

 

Billettprisen inkluderer teaterforestilling og tre-retters middag.

 

Dersom dere ønsker å sitte sammen på forestillingen er det lurt å sende mail om hvilke navn som skal plasseres ved samme bord.

 

Gi beskjed på forhånd om evt. allergier.

 

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:30
Dørene åpner : 18:00

Varighet : 210 min

Servering :
Alle rettigheter

Aldersgrense : 12

FORESTILLINGER

oktober 2024
november 2024
Ingen arrangement funnet!

Hold deg oppdatert!

Bli med og motta nyheter, konkurranser og tilbud fra Edderkoppen Scene.

Jeg ønsker å motta siste nytt fra Edderkoppen Scene