RIGMOR GALTUNG

Syltynn, topptrent & dønn ærlig

Endelig kommer dronningen av imitasjoner til Oslo og Edderkoppen Scene med sin kritikerroste forestilling «Syltynn, topptrent & dønn ærlig». Rigmor Galtung er 50 år i år og dette feires med en humoristisk forestilling.

Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, – og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert – og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand- Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen.

Forestillingen, «Syltynn, topptrent….og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg.

Det «bor» nemlig veldig mange inni hennes hode, der noen er mer framtredende. Gro Harlem Brundtland står i særstilling der, og Wenche Myhre var den første som «flyttet inn». Siden har en helg haug med folk fulgt etter som Linni Meister, Lilli Bendriss, Erna Solberg, Sylvi Listhaug, Trine Skei Grande, Sophie Elise…. Alle disse menneskene og flere til tar en tur innom forestillingen.

Først og fremst er allikevel dette er forestilling om å ha levd et halvt århundre,- en 50 års feiring av det å være menneske, på godt og vondt……og at det ikke nødvendigvis er så farlig å bli eldre!

Bak scenen har Rigmor fått med seg et stjernelag av hjelpere. Blant annet skribent Elisatbeth Botterli fra «Nytt på Nytt» på NRK1, på regi Pia Foorebally, film/redigering Mona Moe og musikk Jon Rørmark. Gled dere!

Tilbakemeldinger:

– «Ga av sitt beste» – Tønsberg Blad
– «Får publikum til å bryte ut i latter allerede det første
minuttet på scenen» Budstikka
– «Fikk se et forrykende show», Helgelendingen
– «Et flott og intelligent show. Fra humring til latterbrøl»
Bærum Frivilligsentral
– «Latteren satt løst fra første sekund», Helgelands Blad
– «Fikk se en Stand-Up komiker i storform», H Blad
– «Fantastisk forestilling» Publikum

FORESTILLINGER

Ingen arrangement funnet!

Hold deg oppdatert!

Bli med og motta nyheter, konkurranser og tilbud fra Edderkoppen Scene.

Jeg ønsker å motta siste nytt fra Edderkoppen Scene